Om oss!

Undrar du lite vad det egentligen är för typer du sitter och lyssnar på? Nu behöver du inte undra längre!

Annan är mammaledig grafisk designer som helst stickar framför teven. Hon har därför ett lika utvecklat intresse för teve som för stickning. Bästa serierna att sticka till är Gilmore Girls och Veronica Mars (Buffy och Supernatural är för läskigt och stör koncentrationen). Annan drömmer om en gård med ponny och hund, blir inspirerad av drag queens och handarbetar efter devisen ”knit fast, die warm”.

 

Amanda är statlig tjänsteman, har en dvärgschnauzer, en segelbåt och ett stort nagellacksintresse. Hon stickar gärna tröjor till sig själv, till sin hund och till andra. Amanda tycker om att få till den perfekta slätstickningen men är sådär på att följa mönster. Hennes förebilder i livet är CJ Cregg och Diane Lockhart.

BloggInstagram

 

Caroline jobbar som konstcurator (typ producent) och stickar helst tröjor, sockor och vantar till sig själv och till sin bebis – som växer ur det mesta efter en vecka eller två. Hon inspireras av idealistiska stickare och vackra ok. Dessutom har hon en tjugoårig vit welshponny som gillar skogspromenader.

 

 

Sofia jobbar för staten, joggar och skrattar åt sina egna skämt utan att skämmas. I hennes liv finns ett barn, en sambo, en katt samt ett skåp fullt av ofärdiga stickningsprojekt. En dag ska de där projekten bli färdiga, men i väntan på det kastar sig Sofia handlöst in i nya projekt utan att läsa stickbeskrivningen först. Sofia har nämligen lite mer självförtroende än talang många gånger, vilket det så kallade ”arga skåpet” är ett tydligt bevis för.

BloggTwitterInstagram

Julia är journalist och har en väldigt tålmodig partner som följer med runt i garnaffärer över hela världen, samt två katter med lite olika inställning till garn. Hon gillar att sticka allt möjligt inklusive onödigt många spetssjalar, och planerar en ny tatuering på stickningstema inom snar framtid.

BloggTwitterInstagram

 

 

Annonser

One thought on “Om oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s